1 + 1 Gratis 🎁 Oferta Speciala

TRANSPORT & LIVRARE

La Groove Caligraphy ™ Ro, obiectivul nostru este să vă oferim cele mai bune opțiuni de expediere, indiferent unde locuiți. În fiecare zi livrăm sutelor de clienți din întreaga lume, asigurându-le cele mai înalte niveluri de reacție.

Suntem mândri să vă oferim transport internațional urmărit și asigurat. Acum aveți la îndemână o asigurare completă pentru coletele pierdute, deteriorate sau furate. Adăugați optiunea de Transport Asigurat la plată pentru a activa protecția de 100%.

Livrare națională standard: 1-2 zile lucrătoare.

Toate comenzile pot fi urmărite pe site-ul nostru, utilizând numărul de urmărire primit prin e-mail la expedierea coletului.

Dacă nu ați primit produsul după 30 de zile, ne puteți contacta pentru rambursare. Vă vom restitui banii și, de asemenea, vă vom permite să păstrați comanda!

Pentru a face acest lucru, vă rugăm să vizitați pagina noastră privind politica de rambursare.

REUTILIZABIL

Orice plantam in subconstientul nostru si hranim prin REPETITIE si EMOTII va deveni intr-o zi realitate. Da-ne o luna si copilul tau va scrie wow!

EDUCATIV

Educatie & Tehnologie Next-Gen. Un pachet COMPLET si EFICIENT pentru o caligrafie de exceptie!

lider de piata

Garantam ca nu veti gasi alte manuale reutilizabile mai calitative sau eficiente decat Groove Calligraphy. De altfel, in format A4 nici nu exista pe piata!

ECONOMIC

Scapa de cheltuieli suplimentare. Copilul tau se va bucura de ele mult timp, iar tu vei economisi!