1 + 1 Gratis 🎁 Oferta Speciala

Rambursari & anulari

Echipa Groove Caligraphy ™ Ro isi doreste să fiți încântați de Manualele noastre Reutilizabile cu Adancituri Mai jos sunt câteva puncte de reținut, pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când achizitionati de pe groovecalligraphy.ro

Aceste dispozitii se aplica conform OUG 34/2014 in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta; consumatorul benficiaza de 14 zile pentru a se retrage din contract fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat costurile suplimentare.


Termenul de 14 zile incepe sa curga din momentul in care consumatorul intra in posesia fizica a produselor.  Daca in termen de 14 zile doriti returnarea unui produs, va rugam sa ne trimtieti un email sau sa ne scrieti la sectiunea Contacteaza-ne.


CLIENTUL va trebui sa suporte costul aferent returnarii produselor in caz de retragere. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri - transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura -, care urmeaza a fi suportate de CLIENT cu ocazia exercitarii dreptului de retragere.


De asemenea, odata achizitonate Manualele Reutilizabile cu Adancituri Groove Calligraphy, clientul a luat la cunostinta faptul ca pot exista mici defecte tipografice sau erori minore rezultate in urma procedeelor tipografice de printare si debosare (adancire) a hartiei. Insa intrucat fiecare Manual Reutilizabil cu Adancituri Groove Calligraphy trece printr-o etapa de verificare, aparitia acestor defecte minore este cat se poate de redusa.


Recomandăm cu tarie utilizarea Manualelor Groove Calligraphy cu pixurile magice în primele 2 luni de la achiziție. Nu ne asumăm răspunderea dacă cerneala sau stilourile se deteriorează după luni de depozitare în diferite condiții (lumină, umiditate, uscăciune, căldură, curenți de aer etc.).


Articole suplimentare nerambursabile:

- Carduri cadou

- Produse software descărcabile

- Unele articole de sănătate și îngrijire personală


Pentru a efectua aceasta operatiune, vă rugăm să indicați numărul comenzii în e-mailul sau formularul pe care ni l-ati trimis. Vă vom furniza informatiile necesare.

Pot fi returnate produse care indeplinesc, cumulate, conditiile de mai jos:


 a) nu depasesc termenul de 14 de zile de la data primirii;


 b) nu au facut obiectul unei comenzi speciale;


 c) nu au fost distinct personalizate la cererea clientului, respectiv au fost executate dupa specificatiile clientului;


 d) nu prezinta urme de lovire sau deteriorare;


 e) nu prezinta urme vizibile de uzura;


 f) ambalajul si etichetele de identificare ale produselor sunt integre; Eticheta exista si poate fi citita/scanata;


 g) nu sunt conectate la un cont de utilizator si nu sunt modificati parametri initiali de functionare, de software, etc;


 h) care au fost comandate online si nu s-au livrat direct pe baza de precomanda.


Nerespectarea conditiilor de mai sus, precum si punerea produsului, prin orice mijloc, intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare, duce la refuzul returului.


Produsele se returneaza de catre CLIENT in ambalajul original, insotit de copii ale tuturor documentelor livrate de furnizor/producator, printr-un serviciu de curierat cu optiunea "Colet cu deschidere la livrare"; Coletul expediat fara aceasta optiune va fi refuzat de catre FURNIZOR, urmand ca acesta sa fie returnat e catre firma de curierat la adresa indicat de expeditor, pe cheltuiala acestuia din urma.


CLIENTUL poate solicita fie rambursarea banilor, fie inlocuirea cu un produs(e) de o calitate si la un pret echivalent cu cele comandate si returnate.

Rambursări (dacă este cazul)


Odată ce returnarea dvs. este primită și verificată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul returnat. De asemenea, vă vom notifica cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării.


Dacă sunteți aprobat, atunci rambursarea dvs. va fi procesată și banii vor fi restituiti automat cardului dvs. de debit sau metodei de plată inițiale, într-o perioadă de 2-5 zile.


Rambursări cu întârziere sau lipsă (dacă este cazul)


Dacă nu ați primit încă o rambursare, va rugam acordati inca o zi lucratoare.

Apoi contactați banca dvs. Există adesea o perioadă de procesare înainte de a fi publicată o rambursare.

Dacă ați făcut toate aceste lucruri și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la support@groovecalligraphy.ro

Schimburi (dacă este cazul)


Înlocuim articolele numai dacă sunt defecte sau deteriorate in urma transportului.  Dacă trebuie să îl schimbați pentru același articol, trimiteți-ne un e-mail la support@groovecalligraphy.ro și trimiteți articolul dvs. la cel mai apropiat depozit, conform instrucțiunilor din e-mailul de returnare.


Cadouri


Dacă articolul a fost marcat drept cadou atunci când ați cumpărat și livrat direct către dvs., veți primi un credit cadou pentru valoarea returnării. După primirea articolului returnat, vi se va trimite un certificat cadou.

Livrarea


Pentru a returna produsul, trebuie să trimiteți produsul prin poștă la cel mai apropiat depozit, conform instrucțiunilor din e-mailul de returnare pe care îl veți primi.


Costurile de expediere sunt nerambursabile.

În funcție de locul în care locuiți, timpul necesar pentru ca produsul dvs. schimbat să ajungă la dvs. poate varia.


In cazul in care clientul plaseaza o comanda cu ramburs si o refuza la curier dintr-un motiv sau altul, compania isi rezerva dreptul sa solicite clientului ca orice comanda viitoare sa fie achitata cu cardul.

REUTILIZABIL

Orice plantam in subconstientul nostru si hranim prin REPETITIE si EMOTII va deveni intr-o zi realitate. Da-ne o luna si copilul tau va scrie wow!

EDUCATIV

Educatie & Tehnologie Next-Gen. Un pachet COMPLET si EFICIENT pentru o caligrafie de exceptie!

lider de piata

Garantam ca nu veti gasi alte manuale reutilizabile mai calitative sau eficiente decat Groove Calligraphy. De altfel, in format A4 nici nu exista pe piata!

ECONOMIC

Scapa de cheltuieli suplimentare. Copilul tau se va bucura de ele mult timp, iar tu vei economisi!